Giriş Yap
üye Ol

Loading...

BingX Elite Trader Pro Programına Nasıl Kaydolunur?

BingX Elite Trader Pro Programı trading becerilerini sergilemek isteyen kullanıcılar için fırsatlar sunuyor. Etkinlik detaylarını ve nasıl kayıt olacağınızı öğrenmek için aşağıdaki bilgilere göz atabilirsiniz.

Kayıt olmak için bu linke başvurabilirsiniz.

1. Canlı Ticaret Hesabı Dağıtım Zamanı

Ticaret hedeflerini karşılayan 100 seçkin trader, 5 grup halinde seçilecek ve her birine canlı ticaret için 50,000 USDT’ye kadar verilmiş olacaktır. Grup dağıtım programı şu şekildedir:

  • Grup 1: Etkinlik süresinin ilk 1 ila 6 günü arasında kayıt olan ve başarıyla challenge tamamlayan kullanıcılar.

  • Grup 2: Etkinlik süresinin ilk 1 ila 12 günü arasında kayıt olan ve başarıyla challenge tamamlayan kullanıcılar.

  • Grup 3: Etkinlik süresinin ilk 1 ila 18 günü arasında kayıt olan ve başarıyla challenge tamamlayan kullanıcılar.

  • Grup 4: Etkinlik süresinin ilk 1 ila 24 günü arasında kayıt olan ve başarıyla challenge tamamlayan kullanıcılar.

  • Grup 5: Etkinlik süresinin ilk 1 ila 30 günü arasında kayıt olan ve başarıyla challenge tamamlayan kullanıcılar.

Seçilmezseniz ancak bir kopya ticaret trader’ı olarak başvurursanız, vadeli işlemler için 50 USDT bonus kuponu alırsınız. Ayrıca, kopyacılarınız 50 USDT kopya ticaret destek kuponu alacaktır. Destek kuponu ile, kopyalanan emirlerde zarar eden kullanıcılara hesap kapandıktan sonra ilgili miktar ödenir. Maksimum destek, kupon değerine kadar sınırlıdır. Bonus kuponları ve destek kuponları sınırlıdır; ilk gelen, ilk alır!

2. Hesap Dağıtım Kuralları

En iyi traderları belirlemek için aşağıdaki puanlama mekanizmasını kullanıyoruz:

  • ROI (Yatırım Getirisi): (Gerçekleşmiş PnL / Marjin) x 100%

  • PnL Oranı: Ortalama Kar / Ortalama Zarar

  • Kazanç Oranı: Kararlı Emir Sayısı / Toplam Emir Sayısı

  • Maksimum Tarihsel Çekilme: En yüksekten en düşüğe ROI'deki en büyük düşüş

Formül: ROI * 35 + PnL Oranı * 35 + Kazanç Oranı * 30 - Maksimum Çekilme * 100

Örneğin, bir kullanıcının 30 günlük ROI'si %50, PnL oranı 2:1, kazanç oranı %70 ve maksimum çekilme %10 ise, kullanıcının puanı: (0.5 * 35 + 2 * 35 + 0.7 * 30 – 0.1 * 100) = 98.5 olacaktır.

Adil, objektif ve şeffaf bir şekilde ticaret hesaplarını, katılımcıların performans göstergelerine göre tahsis ediyoruz. Harici faktörlerden etkilenmeden, bu objektif verileri değerlendirme kriteri olarak kullanıyoruz.

Ekstra Puan Kazanma Seçenekleri

  • Sosyal Medya/Toplulukta Tanıtım Yapma: BingX Elite Trader Pro Programı hakkında sosyal medya (Twitter, Facebook, Instagram vb.) veya topluluklarda (Telegram, Line, WhatsApp, Discord vb.) tanıtım gönderileri paylaşmak, etkileşim seviyesine göre ek puanlar kazandıracaktır. Sosyal medya gönderilerinde beğeni/yorum/paylaşım vb. 500’den fazla; topluluk gönderilerinde beğeni ve emoji reaksiyonları 100’den fazla olduğunda, toplamda 15 ek puan kazanabilirsiniz.

  • Elit Trader Olma Planı Sunma: Ticaret stratejilerinizi, risk yönetiminizi, sermaye yönetiminizi ve sosyal medya tanıtım planlarınızı içeren detaylı bir operasyon planı sunmanız gerekmektedir. Kaliteli planlar ek olarak 15 puana kadar kazanabilir.

Gönderim ve İnceleme

UID’nizi, sosyal medya ve topluluk tanıtım kanıtlarınızı (screenshot veya linkler gibi) veya operasyon planınızı bu formu kullanarak gönderin. BingX kopya ticaret ekibi gönderinizi inceleyecek ve ilgili puanları verecektir. Tüm katılımcıları, bu ek puan fırsatlarını tam olarak değerlendirmeye teşvik ediyoruz. Başarılı performansınızı bekliyoruz.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin