Giriş Yap
üye Ol

Loading...

BingX'ten 1.000 USDT'ye Varan KYC Ödülleri Şimdi Sizlerle!

BingX, kullanıcı güvenliğini ve yasa dışı faaliyetlerle mücadeleyi ön planda tutarak büyük bir kampanya başlatıyor.

Kullanıcı haklarını korumak ve kara para aklama ile sahtecilik gibi yasa dışı faaliyetleri azaltmak amacıyla KYC (Know Your Customer) doğrulamasını hemen tamamlayın. Bu süreçte minimum 100 USDT Bonus (5x kaldıraç) ve 1.000 USDT'ye kadar olan %100 garantili deneme fonu ödüllerini kazanma fırsatını yakalayın.

Büyük Ödül Kazanma Şansı İçin Hemen Kaydolun

Bu etkinlikten yararlanmak ve büyük ödüller kazanmak için hemen kaydolun. KYC doğrulamasını başarıyla tamamlayarak ödüllerinizin sahibi olabilirsiniz.

Görevleri Tamamlayın ve Daha Fazla Çekiliş Hakkı Kazanın

Gelişmiş KYC doğrulamasını ilk kez tamamlayarak bir çekiliş hakkı kazanın. Görevlerinizi tamamladıktan sonra görev durumu güncellemesinde hafif bir gecikme yaşanabilir.

Kurallar:
  1. Bu etkinliğe yalnızca KYC doğrulamasını daha önce tamamlamamış kullanıcılar katılabilir. İlk kez kayıt olarak ve Gelişmiş KYC doğrulaması görevini tamamlayarak ödül kazanabilirsiniz. KYC doğrulamasını zaten tamamlamış veya diğer KYC etkinliklerine katılmış kullanıcılar bu etkinliğe kaydolamaz ve etkinlik görevlerini görüntüleyemezler. Aynı KYC bilgilerini birden fazla hesap için kullanarak doğrulama yapanlar ödül alamayacaktır.

  2. Etkinlik Dönemi: 04/10/2024 05:00:00 - 20/10/2024 18:59:59 (TSİ)

  3. Deneme fonu ödülleri, Deneme Fonu Kuponları şeklinde verilir. Bonus Kuponları, 5x'e kadar kaldıraç desteği sağlayabilir. Bonus Kuponlarını kullanmak için belirtilen kümülatif işlem hacmine ulaşmanız gerekmektedir.

  4. Yanlış doğrulama bilgisi veren, hile yapan veya benzeri faaliyetlerde bulunan katılımcılar etkinlikten diskalifiye edilecektir.

  5. BingX, etkinliğin nihai yorumunu yapma hakkını saklı tutar.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin