Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Bitci’den Büyük Ödüllü Astroon Kampanyası Başladı!

Bitci Türkiye, Astroon alıp satma görevi olan güzel bir kampanya yapıyor.

Bitci, kullanıcılarına büyük ödüller sunan "Astroon Al, Stake Et, Astroon Çark Çevirme Hakkı Kazan!" kampanyasını duyurdu. Kampanya, 22 Temmuz 2024 tarihinde saat 16.00 (GMT+3) itibarıyla başladı ve Bitci mobil uygulaması ile web sitesi üzerinden erişilebilir durumda. Kampanya boyunca bir şanslı kullanıcı PlayStation 5, bir diğeri Apple TV, bir diğeri Apple Watch SE, bir başkası iPad ve bir başka kullanıcı da AirPods Pro kazanma fırsatı elde edecek. Ayrıca çeşitli değerlerde Astroon Token ve TRY ödülleri de katılımcıları bekliyor.

Kampanya Katılım Şartları ve Detaylar

Kampanyaya katılmak için Bitci mobil uygulaması veya bitci.com.tr alım-satım platformu üzerinden her 10.000 adet Astroon Token stake'i yapan kullanıcılar, bir çevirme hakkı kazanacak. En az stake miktarı olan 10.000 adet Astroon Token, ön satıştan alınmış veya kampanya başlangıç tarihinden sonra piyasadan alınmış olabilir.

Stake işlemi, kullanıcıların 30 gün boyunca Astroon Token'lerini kilitlemesi anlamına gelir. Bu süre boyunca stake edilen token'lar kullanılamayacak ve stake karşılığı yıllık yüzde getiri oranı (APR) %0 olarak belirlenmiştir. Kullanıcılar, stake karşılığında sadece çark katılım hakkı elde edecekler.

Çark Nasıl Çevrilir?

  1. Bitci uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın.

  2. Astroon Token ön satışına katılın veya ana sayfadaki borsa butonuna tıklayarak işlem yapmaya başlayın.

  3. 10.000 adet veya daha fazla Astroon satın alıp stake edin. Her 10.000 adet Astroon Token stake'i için bir çevirme hakkı kazanırsınız.

  4. Ana sayfada bulunan Kampanya Merkezi butonuna tıklayın.

  5. Kampanya merkezinden "Astroon Al, Stake Et, Astroon Çark Çevirme Hakkı Kazan!" kampanyasına tıklayın.

  6. Açılan sayfada en üstteki Çarkıfelek butonuna tıklayın ve Astroon Çarkı'nı çevirmeye başlayın.

Ödüller ve Ödül Dağıtımı

Kampanya dahilinde verilecek ödüller şunlardır:

  • PlayStation 5
  • iPad
  • AirPods Pro
  • Apple Watch SE
  • Apple TV
  • 50 AST
  • 10 AST
  • 5 AST
  • 10 TRY
  • 5 TRY

Kazanan kullanıcılar, PlayStation 5, Apple TV, Apple Watch SE, iPad ve AirPods Pro ödülleri için Bitci'ye bildirimde bulunmalıdır. Dijital varlık dışındaki ödüller, kampanya bitiminden sonra 45 iş günü içinde kazananların belirttiği adrese gönderilecektir. Kazanılan diğer dijital varlık ödülleri ise Bitci hesaplarına 48 saat içerisinde tanımlanacaktır.

Katılım Şartları

Kampanya, Bitci Borsa Teknoloji A.Ş. tarafından Bitci.com.tr alım-satım platformu ve mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilecektir. Katılım için Bitci.com.tr'de kayıtlı ve tüm müşteri tanıma (KYC) prosedürlerini tamamlamış olmak gerekmektedir.

Kampanya, 22 Temmuz 2024 tarihi, saat 16.00 itibariyle başlayıp 31 Temmuz 2024, saat 23.59.59'a kadar devam edecektir. Kampanyaya sadece Bitci alım-satım platformunda 10.000 adet ve üzeri Astroon Token stake eden kullanıcılar katılabilir.

Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını ve koşullarını kabul etmiş sayılır. Katılım kazanımları, kullanıcıların Bitci hesaplarına tanımlanacaktır. Bitci, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Dijital varlıkların stake edilmesi, faiz getirisi sağlamaz ve stake edilen varlıklar 30 gün boyunca kilitli kalır. Kampanya, promosyon amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Bu kampanya ile ilgili detaylar ve değişiklikler Bitci'nin resmi duyuru sayfasında yayınlanacaktır. Kazananların belirlenmesi ve ödüllerin dağıtımı Bitci'nin sorumluluğundadır.

Kampanyaya katılan tüm kullanıcılar, katılım koşullarını okuduklarını ve kabul ettiklerini beyan ederler.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin