Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Bitrue'den 20.000 $ Bonus ve Airdrop Fırsatı!

Bitrue harika bir kampanya yapıyor.

Bu heyecan verici etkinlikte, REEF/USDT vadeli işlem çiftinde trading yaparak büyük ödüller kazanma şansı yakalayabilirsiniz. Etkinlik boyunca kazançlarınızı artırmak ve çeşitli ödüller elde etmek için hemen katılın!

Etkinlik 1: Yeni Kullanıcı Avantajları

Herhangi bir kriptoyla ilgili Telegram grubunda bu etkinliği paylaşan yeni kullanıcılar, 10 $ değerinde vadeli işlem deneme fonu kazanma fırsatını yakalayacaklar. REEF/USDT vadeli işlem tradingine katılın ve arkadaşlarınızı da bu fırsattan yararlanmaları için davet edin. Ödüller sınırlıdır ve ilk gelen kullanıcılar ödülleri alacaktır.

Etkinlik 2: Kazançlarınızı Artırın ve Sıralamada Üst Sıralara Yükselin!

Etkinlik süresince Bitrue'de en az 1.000 USDT işlem hacmi gerçekleştiren kullanıcılar, REEF/USDT vadeli işlemlerinde birikmiş karlarına göre sıralanacaktır. Toplamda 10.000 $ değerinde REEF tokeni paylaşılacaktır. Kazandıkça ödülünüz artacak! Dağıtım detayları şu şekildedir:

  • 1. Sıra: 3.000 $ değerinde REEF

  • 2. Sıra: 2.000 $ değerinde REEF

  • 3. Sıra: 1.000 $ değerinde REEF

  • 4-10. Sıra: Toplamda 2.000 $ değerinde REEF tokeni

  • 11-50. Sıra: Toplamda 1.500 $ değerinde REEF tokeni

  • 51-100. Sıra: Toplamda 500 $ değerinde REEF tokeni

Etkinlik 3: Yeni Yatırımcıları Davet Edin ve 5.000 ABD Doları Ödül Havuzunda Paylaşın!

Etkinlik süresince Bitrue'de uygun yeni kullanıcıları REEF/USDT vadeli işlemler yapmaya davet edin. 5.000 USDT vadeli işlem fonu, davet edilen uygun yeni kullanıcıların sayısına göre orantılı olarak dağıtılacaktır:

  • Kişisel Bonus: Etkinlik Boyunca Davet Edilen Yeni Uygun Kullanıcı Sayısı / Toplam Yeni Uygun Kullanıcı Sayısı × 5.000 USDT

Not: 'Uygun yeni kullanıcılar', ≥ 10 USDT yatırmış ve en az 1 defa REEF/USDT vadeli işlem yapmış kullanıcıları ifade eder (tek bir REEF/USDT vadeli işlem tutarı ≥ 10 USDT).

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin