Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Donald Trump'ın NFT'leri, Tucker Carlson ile yaptığı konuşmanın ve tutuklama fotoğrafının yayınlanmasının ardından büyük bir artış yaşadı.

NFT pazarında durgunluk yaşanırken eski Başkan Donald Trump, hala envanteri hareket ettirebiliyor.

NFT pazarında durgunluk yaşanırken eski Başkan Donald Trump, hala envanteri hareket ettirebiliyor.

Eski Fox News sunucusu Tucker Carlson ile yapılan bir röportajın ve NFT pazarında Ether'ın (367 dolar) 0.138 Ether ($226) olarak yayınlanmasının ardından, Başkan adayının Trump Dijital Ticaret Kartları'nın satışları neredeyse %500 arttı ve Cuma günü geri çekildi, OpenSea NFT pazarına göre.

Trump, NFT'lerle nispeten başarılı olmasına rağmen, hiçbir zaman bir kripto para tutkunu olmamıştır. 2019 yılında başkan olarak, kripto paralardan "hoşlanmadığını" ve dijital para birimlerinin "para olmadığını" söylemişti.

Yine de, Etik ve Sorumluluk için Vatandaşlar adlı denetim grubu tarafından yayınlanan belgelere göre, Trump'ın dijital bir cüzdanda yaklaşık 2.8 milyon dolarlık kripto parası bulunduğu iddia ediliyor, CoinDesk haber yaptı. Ayrıca, Trump Dijital Ticaret Kartları koleksiyonuna adını ve benzerliğini verdiği için 4.87 milyon dolarlık lisans ücreti aldığı bildirildi.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin