Giriş Yap
üye Ol

Loading...

İlkbahar Marjin İşlemleri Yarışması: 300 USDT'ye Varan Ödüller!

Becerilerinizi geliştirmeye hazır mısınız? Bybit, Marjin İşlemleri'nde heyecan verici bir yarışma düzenliyor! İlkbahar Marjin İşlemleri Yarışması başlıyor ve sizleri harika ödüller kazanmaya davet ediyor. Arkadaşlarınızı hemen katılmaya davet edin ve 300 USDT değerinde airdrop kazanma şansını yakalayın. Yeni kullanıcılar için özel ödüller de mevcut! Bu heyecan verici etkinlikte yerinizi alın ve Marjin İşlemleri dünyasında başarıya ulaşın. Detaylar aşağıda!

Etkinlik Dönemi: 26 Nisan 2024, 13.00 - 25 Mayıs 2024, 12.59

Detaylar

  • En az 200 $ tutarındaki ilk Marjin işleminizi tamamlayın ve 10 USDT'ye varan ödül kazanın. Toplam 14.800 USDT'lik ödül havuzu ilk gelen alır esasına göre dağıtılacaktır.

  • Arkadaşlarınızı 1.710 USDT'ye varan ödül kazanma şansı için katılmaya davet edin. Ayrıca, referanslarınızın yaptığı her işlemde %30'a varan komisyondan yararlanın. Hemen Davet Edin

  • 4.600 USDT'lik ödül havuzunu paylaşmak için yarışın. Sıralamalar ve ödüller, her kullanıcının etkinlik dönemindeki toplam Marjin İşlem hacmine göre belirlenecektir. (Bkz. Hüküm ve Koşullar 5. madde)

Etkinlik dönemi boyunca toplam Marjin İşlem hacminde 1.000.000 $ tutarını aşın ve 300 USDT'lik bir airdrop kazanma şansını yakalayın. İki (2) şanslı kazanan sistem tarafından rastgele seçilecektir. [Hemen İşlem Yapın]

Daha iyi bir Marjin İşlemi deneyimi için Birleştirilmiş Alım-Satım Hesabına yükseltin. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Hüküm ve Koşullar:

1 Etkinlik yalnızca perakende kullanıcılara ve VIP'lere açıktır. Kurumsal kullanıcılar ile Piyasa Yapıcılar bu etkinliğe katılamaz.

2 Bu etkinliğe yalnızca 1. Seviye Kimlik Doğrulamasını tamamlayan kullanıcılar katılabilir.

3 Yalnızca etkinlik döneminde yeni bir hesap açan kullanıcılar yeni kullanıcı ödüllerini almaya hak kazanabilir. Yeni kullanıcılar 2. ve 3. Etkinliğe de katılabilir.

4 Kullanıcıların bu etkinliğe kaydolmak ve ödüllere hak kazanmak için Hemen Kaydolun butonuna tıklamaları gerekmektedir.

5 Etkinliğin ödül havuzu 14.800 USDT'dir ve ilk gelen alır esasına göre dağıtılır. 2. Etkinliğin katılımcıları, ödüllere hak kazanmak için aşağıdaki toplam Marjin İşlem hacmi eşiklerini karşılamalıdır: Birinci sıradaki kazanan en az 4.000.000 $ tutarında işlem yapmalı, ikinci ve üçüncü sıradaki kazananların her biri ise en az 2.000.000 $ tutarında işlem yapmalıdır. 4. ila 50. sırada yer alan kullanıcılar en az 1.000.000 $ tutarında, 51. ila 200. sırada yer alan kullanıcılar ise en az 500.000 $ tutarında işlem yapmalıdır. Şanslı Airdrop'un kazananı dâhili sistemimiz tarafından rastgele seçilecektir.

6 Yalnızca etkinlik dönemi boyunca biriken Marjin İşlem hacmi kapsamında hesaplamaya dâhil edilecektir. Geçerli işlem hacmine sabit coin işlem çiftleri, sıfır işlem ücretli işlem çiftleri ve hacim artırıcı sahte işlemler dâhil değildir.

7 Yarışmanın sonuçları altı (6) iş günü içinde açıklanacak ve ödüller etkinliğin sona ermesinden sonraki yedi (7) iş günü içinde kullanıcıların Bybit hesaplarına aktarılacaktır.

8 Alt hesaplar, bağımsız olarak katılmaya uygun değildir. Alt hesaplardaki işlem hacminiz ana hesap kapsamında hesaba dâhil edilecektir.

9 Bybit, hacim artırıcı sahte işlem, birden fazla küçük hesap oluşturma (toplu hesap kaydı), kendi kendine işlem yapma (aynı hesaptan alım ve satım) ve koordine edilmiş işlemler dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü hileyi tamamen yasaklamaktadır. Bu tarz faaliyetler kapsamlı bir incelemeye tabi tutulacak ve ilgili işlem hacimleri etkinlik istatistiklerinden çıkarılacaktır.

10 Bu etkinlik yalnızca belirli bölgelerde açıktır. Kaydolmadan önce lütfen bölgenizin bu etkinliğe katılmaya uygun olduğundan emin olun.

11 Tüm katılımcıların Bybit'in Hizmet Koşulları’na tam anlamıyla uymaları gerekmektedir. Bybit, etkinlik süresince ekstra ödül/trade ödülü elde etmek amacıyla toplu hesap kaydı ve yasalara aykırı, sahtekârlık içeren veya zarar verici amaçlar güden diğer her türlü eylem dâhil olmak üzere dürüst olmayan ya da kötüye kullanım içeren eylemlerde bulunan katılımcıları/kullanıcıları diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

12 Bybit, katılımcıları/kullanıcıları önceden bilgilendirmeksizin bu etkinliğin hüküm ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

13 Bybit, bu etkinliğin hüküm ve koşullarını nihai olarak yorumlama hakkını saklı tutar. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen Müşteri Destek Ekibimizle iletişime geçin.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin