Giriş Yap
üye Ol

Loading...

KuCoin'den GemSlot Lansmanı ve 150.000 USDT'lik Ödül Havuzu!

KuCoin, yeni ürününün açılışını büyük bir etkinlik ile kutluyor.

Kucoin, GemSlot'un lansmanını Solidus Ai Tech (AITECH) projesiyle birleştirdi ve bu özel etkinlikte geniş bir ödül havuzu sunmayı vaat ediyor. Etkinlik, 3 Eylül 2024 tarihine kadar sürecek ve toplam ödül havuzu 150.000 USDT'yi aşacak.

KuCoin'in bu kutlama etkinliği çerçevesinde, kullanıcılar çeşitli projelerden oluşan bir listeyle tanışacak. Etkinliğe davet edilen projeler arasında cat in a dogs world (MEW), COTI (COTI), SIDUS (SIDUS), Ta-da (AITECH), Solidus Ai Tech (AITECH) ve ANyONe Protocol (ANYONE) yer alıyor. Bu projeler, GemSlot'un açılış kutlamasında kullanıcıları çeşitli ödüllerle buluşturacak.

Etkinlik kapsamında, KuCoin kullanıcıları çeşitli görevleri tamamlayarak ödüller kazanma fırsatı elde edecek. Kullanıcılar, Evrensel Görevler ve Token Görevleri aracılığıyla biletler kazanarak ödül havuzlarını paylaşabilecekler.

Evrensel Görevler arasında KYC doğrulamasını tamamlama ve her 100 USDT'lik Spot işlem gibi görevler bulunuyor. Her görev, kullanıcıların Evrensel Biletler kazanmasını sağlayacak.

Token Görevleri kapsamında, AITECH yatırma ve alım-satım görevlerini yerine getiren kullanıcılar, AITECH Biletleri kazanabilecekler.

AITECH yatırma görevinde, etkinlik süresince 1.000 AITECH yatıran kullanıcılar 300 AITECH Bileti kazanabilecek. Alım-satım görevinde ise her 100$ değerinde AITECH işlem hacmi için 200 AITECH Bileti verilecek.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin