Giriş Yap
üye Ol

Loading...

SHIB'in Muhteşem Yükselişi: 5 Sıfır Silindi, Hedef Ne?

Shiba Inu, piyasaya sürülmesinden bu yana birçok sıfırı silerek erken yatırımcılar için en karlı kripto paralardan biri haline geldi.

Shiba Inu topluluğu üyesi Yescas Rigo, yakın zamanda bir tablo paylaşarak SHIB'in lansmanından bu yana tarihi performansına ilişkin verileri sunarak bu gerçeğe dikkat çekti. Çoğu piyasa katılımcısı Shiba Inu'nun zengin geçmişinin farkındayken, pek çok kişi 2020'den 2021'e kadar gerçekleştirdiği muazzam fiyat artışının büyüklüğünü kavramıyor. Yescas tarafından sunulan tablo, Shiba Inu'nun yolculuğu boyunca sildiği birden fazla sıfırı ayrıntılandırarak bu konuda fikir veriyor.

Ağustos 2020'de takma adlı Ryoshi tarafından piyasaya sürülen SHIB, başlangıçta orijinal meme coin Dogecoin'in (DOGE) ucuz bir taklidi olarak görülüyordu.

İlginç bir şekilde, Ethereum'un kurucu ortaklarından Vitalik Buterin de Shiba Inu'ya karşı benzer bir hisse sahipti. Ryoshi'nin token lansmanı sırasında SHIB arzının yarısını (yaklaşık 500 trilyon token) Buterin'e hediye ettiğini hatırlayın. Ethereum'un kurucu ortağı 410 trilyon tokeni yaktı ve geri kalanını hayır kurumlarına gönderdi.

Buterin yakın zamanda verdiği bir röportajda, bu kararı almasının sebebinin Shiba Inu'nun ilk başta hype alan ve sonra aniden değersizleşen meme coinlerden biri olacağına inanması olduğunu açıkladı. Sonuç olarak, bu hayır kurumlarının bu kaçınılmaz çöküşten önce elde tuttukları SHIB'leri nakde çevirmelerini istedi. Buterin, Shiba Inu'nun kendi beklentilerini aştığını ortaya koydu. Bu duygu, SHIB'in büyümesini hafife alan sektör uzmanları tarafından da paylaşılıyor. Yescas tarafından sunulan tabloya göre, Shiba Inu 2020'deki lansmanından bu yana fiyatından beş sıfır silmeyi başardı. CoinGecko'dan gelen piyasa verileri de bunu doğruluyor.

İlk halka arz fiyatına göre SHIB, Ağustos 2020'de 0.000000000972 dolardan işlem görüyordu. Lansmanının ardından yaşanan fiyat düşüşü nedeniyle sonunda bir sıfır daha ekledi. Bu volatilitesi, tipik bir meme coin gibi çökeceği yönündeki endişeleri daha da artırdı.

Ancak Shiba Inu, Ocak 2021'de 0.00000000505 dolardan işlem gördüğü için iki sıfır silerek 2021'e yükseliş momentumuyla başladı. SHIB, o yılın boğa piyasasıyla desteklenen yükseliş trendini sürdürerek 2021 boyunca bu yükseliş momentumunu korudu.

SHIB, Ekim 2021'de lansmanından bu yana beş sıfır silerek 0.000088 dolarlık ATH'ye ulaştı. 2021'deki ATH'sinde Shiba Inu, iki yılda %9.119.241 değer kazandı ve onu tüm zamanların en iyi performans gösteren kripto varlıklarından biri haline getirdi.

Shiba Inu, mevcut fiyatından ATH'ye göre %71 düşmüş olsa da, hala yalnızca dört sıfır barındırıyor. Şu anki 0.00002522 dolarlık fiyatı ile SHIB hala tüm zamanların en iyi performans gösterenlerinden biri ve lansmanından bu yana %2.594.550 yükselişte.

İlk baştaki düşüş eğilimlerine karşı mücadele eden Shiba Inu, lansmanından dört yıl sonra hala ilk 10'a girme mücadelesi veriyor ve bu da esnekliğini ve uzun ömürlülüğünü kanıtlıyor.

Bazı analistler, SHIB'in yakın gelecekte bir veya iki sıfır daha sileceğini öngördü. Örneğin, SHIB Knight yakın zamanda Shiba Inu'nun bu ay 0.0001 dolara ulaşabileceğini tahmin etti. Bu arada Armando Pantoja, SHIB'in bu boğa koşusunda 0.001 dolara ulaşmasını bekliyor.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin