Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Binance Marjin'den Büyük Faiz İade Promosyonu

Binance Marjin, Regular ve VIP 1 - 6 kullanıcıları için büyük bir faiz ücreti iade promosyonu başlattığını duyurdu.

Promosyon dönemi boyunca herhangi bir Marjin ürünü üzerinde işlem hacmini artıran uygun kullanıcılar, 130.000 USDC değerinde token kuponlarından oluşan ödül havuzundan pay alabilirler.

Promosyon Dönemi: 27 Ağustos 2024 00:00 (UTC) - 5 Eylül 2024 23:59 (UTC)

Nasıl Katılabilirsiniz:

Promosyon dönemi boyunca kayıtlı olan ve aşağıdaki tabloda belirtilen yeni margin işlem hacmi seviyelerine ulaşan kullanıcılar, USDC token kuponları ile ödüllendirilecektir. Kullanıcıların alabileceği iade miktarı, aşağıdaki seviyelere karşılık gelmektedir:

  • Seviye 1: 1.000.000 USD işlem hacmi için 150 USDC

  • Seviye 2: 10.000.000 USD işlem hacmi için 1.500 USDC

  • Seviye 3: 25.000.000 USD işlem hacmi için 4.000 USDC

  • Seviye 4: 50.000.000 USD işlem hacmi için 7.500 USDC

Yeni Margin İşlem Hacmi Nasıl Hesaplanır:

Yeni Margin İşlem Hacmi, Promosyon Dönemi içerisindeki toplam işlem hacminden, Promosyon Döneminin başlangıcından önceki 10 gün içindeki toplam işlem hacminin çıkarılmasıyla hesaplanır.

Örneğin, bir kullanıcı Promosyon Dönemi başlamadan önceki 10 gün içinde toplamda 2.500.000 USD işlem yapmış ve Promosyon Dönemi sırasında toplamda 3.500.000 USD işlem yapmışsa, bu kullanıcı 1.000.000 USD Yeni Marjin İşlem Hacmi yapmış sayılır ve Seviye 1 ödüllerine hak kazanır.

Promosyon dönemi başlangıcından önceki 10 gün: 17 Ağustos 2024 00:00 (UTC) - 26 Ağustos 2024 23:59 (UTC)

Şartlar ve Koşullar:

  • Bu Promosyon sadece Regular ve VIP 1-6 kullanıcıları için geçerlidir.

  • Kullanıcıların kimlik doğrulama ve adres kanıtı işlemlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

  • Kullanıcılar Binance Marjin kısıtlamalı ülkelerde/bölgelerde yaşamamalıdır.

  • Promosyon için kayıtlı olmaları gerekmektedir.

  • Binance Spot Likidite Sağlayıcı Programı’ndaki likidite sağlayıcıları, bu Promosyon'a katılmaya uygun değildir.

  • Uygun kullanıcılar yalnızca en yüksek seviyeye göre ödüllendirilecektir. Ödüller, başvuru sırasına göre verilecek ve 130.000 USDC token kuponu tamamen dağıtılana kadar devam edecektir.

  • Uygun yeni Margin işlem hacmi, Promosyon Dönemi boyunca tüm Margin ürünlerinde yapılan işlem hacminin toplamını içerir. Stabilcoin, e-stabilcoin ve sıfır ücretli paritelerde yapılan işlemler bu promosyon kapsamındaki işlem hacmi gereksinimlerine dahil edilmez. Ayrıca, tüm FDUSD ve USDT ticaret paritelerinde yapılan işlem hacimleri, EEA kullanıcıları için bu promosyon kapsamındaki işlem hacmi gereksinimlerine dahil edilmez.

  • Ödüller, Promosyon Dönemi'nin bitiminden sonra 21 iş günü içinde uygun kullanıcılara token kuponları şeklinde dağıtılacaktır. Kullanıcılar, ödül kuponlarını Profil > Ödüller Merkezi aracılığıyla alıp kullanabilecektir. Tüm token kuponları dağıtımından sonra iki hafta içinde geçerliliğini yitirecektir. Kullanıcılar kuponlarını son kullanma tarihinden önce talep etmelidir.

  • Binance, bu şart ve koşulları herhangi bir zamanda, önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirme veya sonlandırma hakkını saklı tutar. Bu, promosyonun iptali, uzatılması, sonlandırılması veya askıya alınması gibi durumları kapsar. Katılımcılar, yapılan değişikliklere tabi olacaktır.

  • Yasadışı toplu kayıtlı hesaplar veya alt hesaplar bu promosyon kapsamında yer almaz. Ayrıca, Binance program kodunu değiştirerek veya diğer yazılımlarla müdahale eden kullanıcılar diskalifiye edilecektir. Binance, dolandırıcılık davranışları gösteren kullanıcıları (örneğin, yıkama ticareti, toplu hesap kayıtları, kendi kendine ticaret, piyasa manipülasyonu vb.) derhal diskalifiye etme hakkını saklı tutar.

  • Orijinal İngilizce makalenin çevirisinde farklılıklar olabilir. Herhangi bir farklılık durumunda en güncel bilgi için orijinal versiyona başvurulması önerilir.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin