Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Binance'tan Yeni Yarışma: $100,000 BNB Ödülleri!

Binance, trading yarışmalarında daha fazla çeşitlilik talebine yanıt olarak ilk sınırlı süreli spot trading ROI (yatırım getirisi) yarışmasını başlatıyor.

Etkinliğe katılmak isteyen tüm kullanıcılar, Binance Spot ürünlerinde işlem yaparak etkinlik süresi boyunca en az %1 ROI elde etmelidir. Katılmak için şansınızı kaçırmayın ve $100,000 değerindeki BNB hediye çekleri ve Özel Binance VIP Ürünleri havuzundan bir pay kazanma fırsatını değerlendirin!

Etkinlik Süresi: 2024-08-22 00:00 (UTC) - 2024-09-11 23:59 (UTC)

Katılım Talimatları:

  1. Katılmak için, açılış sayfasındaki kayıt butonuna tıklayın.

  2. Binance Spot Ticaret ROI’niz, etkinlik süresi boyunca opt-in gününden itibaren 00:00 (UTC+0) saatinden itibaren hesaplanacaktır.

  3. Binance Spot üzerinde en az $1,000 eşdeğer işlem hacmi biriktirin ve Binance Spot Ticaret performansınızda en az %1 pozitif ROI elde edin. ROI'ye göre sıralanarak dereceye girin.

  4. Sıralamayı, bu açılış sayfasındaki liderlik tablosu üzerinden takip edebilirsiniz. Veriler her 24 saatte bir güncellenmektedir.

Ödüller:

Yarışma sonucunda, ödüller ROI liderlik sıralamasına göre dağıtılacaktır. Ödüller şu şekilde belirlenmiştir:

    1. Yer: $1,280 değerinde BNB token hediye çeki
    1. Yer: $880 değerinde BNB token hediye çeki
    1. Yer: $580 değerinde BNB token hediye çeki
  • 4.-10. Yer: Her biri $380 değerinde BNB token hediye çeki

  • 11.-50. Yer: Her biri $180 değerinde BNB token hediye çeki

  • Diğer tüm nitelikli katılımcılar, %5 veya daha fazla pozitif ROI ile $87,400 değerindeki bir teselli ödülü havuzundan eşit pay alacaklardır.

ROI Hesaplama:

Spot ROI hesaplama şu şekilde yapılır: (Son spot cüzdan bakiyesi - Başlangıç spot cüzdan bakiyesi - Net depozito) / (Başlangıç spot cüzdan bakiyesi + toplam depozito). Örneğin, kullanıcı A'nın başlangıç spot cüzdan bakiyesi 1000 USDC olup, 1 BNB yatırarak ve 2 BNB satın alarak kampanyaya katılmıştır. Kampanya sonunda 2 BNB’sini 600 USDC’den satmıştır. ROI hesaplama sonucunda, kullanıcı A’nın ROI’si %20 olacaktır.

VIP 0-3 Kullanıcılarına Özel Bonus:

Etkinlik süresi boyunca Binance Spot'ta $1M veya daha fazla eşdeğer işlem hacmi kaydeden en yüksek ROI'ye sahip ilk 10 VIP 0-3 kullanıcısına, bir çift Open Run Pro Kulaklık, bir spor çantası, bir battaniye, bir şapka ve bir çift çorap içeren Binance VIP Ürünleri Hediye Paketi verilecektir.

Not: Herhangi bir nedenle Binance VIP Ürünleri Hediye Paketi gönderilemezse, yerine $200 değerinde BNB token hediye çeki verilebilir.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin