Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Bitget Wallet'ın Japonya'daki Başarısı: MetaMask'tan Sonra İkinci

Bitget Wallet'ın COO'suna göre, Web3 cüzdan kullanılabilirliği, kripto para benimsenmesinde önemli bir engel olmaya devam ediyor.

Bitget, 2024'ün ikinci çeyreğinde belirgin bir büyüme döneminin ardından Japonya'nın MetaMask'ın arkasından ikinci en büyük kripto para cüzdanı oldu.

Bitget cüzdanının Japon pazarında yeni kullanıcı benimsemesi, 2024'ün ikinci çeyreğinde %34'ten fazla arttı. Bu, Bitget'in cüzdanını Japon kullanıcılar arasında sektör lideri MetaMask'ın ardından ikinci en popüler cüzdan yapıyor, Cointelegraph ile paylaşılan bir duyuruya göre.

Kullanıcı büyümesinin arkasındaki ana neden, Bitget Wallet Token (BWB)'nin tanıtımıydı, diyor Bitget Wallet'ın genel müdürü Alvin Kan. Kan şunları söyledi:

“Kullanıcılar, jeton yatırarak, Swap işlemleri yaparak ve referansları tamamlayarak BWB kazandılar. Birçok Japon influencer, cüzdanımızı fark etti ve tanıttı, bu da BWB'nin popülerliğini artırdı ve kullanıcıların değerine ve potansiyeline olan güvenini artırdı.”

Bitget ve MetaMask gibi kripto para cüzdanları, varlıkların kendi kendine saklanmasını sağlayan en önemli Web3 altyapılarından bazılarıdır. Web3 cüzdanlarının kullanıcı deneyimi ve karmaşıklığı, kitlesel blockchain benimsenmesi için hala bir sorun teşkil etmektedir.

Standart saklamanın ötesinde, Bitget cüzdanı, merkeziyetsiz bir borsa (DEX), bir NFT pazaryeri ve bir Yazım platformu dahil olmak üzere daha gelişmiş merkeziyetsiz finans (DeFi) yetenekleri sunmaktadır.

Bitget, kullanıcıların çapraz zincir köprüleri kullanmadan veya işlem ücretleriyle uğraşmadan birden fazla zincir üzerinde kolayca işlem yapabilen sektörün ilk çapraz zincir cüzdanı olduğunu iddia ediyor.

Bu gelişmiş yetenekler, 2024 boyunca cüzdanın büyümesi için kritik önemdeydi, diyor Bitget Wallet’ın Kan:

“En büyük satış noktamız kapsamlı işlevselliğimizdir. Biz sadece basit bir cüzdan değil, tüm kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayan bir platformuz: ticaret, etkileşim ve yatırım.” Coinbase'in kıdemli mühendislik direktörü Chintan Turakhia, kriptonun, ilk bir milyar ana akım kripto benimseyicisini blockchain'e getirmek için sürtünme noktalarını ortadan kaldırması gerektiğini söylüyor.

En acil sürtünme noktalarından bazıları, karmaşık bir anahtar aşaması ile cüzdan kurulumunu yapmak, işlem ücretleri ödemek ve bir ağ üzerinde işlem yapmak için blockchain yerel jetonları satın almak gibi konuları içeriyor.

Bitget’in Kan’ına göre, özellikle kripto cüzdanları için geliştirilmiş ürün deneyimi, ana akım benimsemeyi artırmak için anahtar olacak. Kan şunları ekledi:

“Mobil deneyime vurguda bulunarak kitlesel benimsemeyi teşvik ediyoruz, çünkü Web3 kullanıcıları genellikle bilgisayarlarda eklenti cüzdanlarını kullanmanın zahmetli olduğunu düşünüyor. Merkeziyetsiz ticaretin Web3 endüstrisinde ana akım haline geleceğine ve ödemelerin cüzdanlar için ana uygulama olacağına inanıyoruz.”

Diğer cüzdan sağlayıcıları da ana akım benimsemeyi artırmayı hedefliyor. Örneğin, Coinbase Haziran başında daha kullanıcı dostu özelliklere sahip bir akıllı cüzdan başlattı.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin