Giriş Yap
üye Ol

Loading...

BitMart 4.600 USDT'ye Varan Ödüllerle “Vadeli İşlem Yatırım Şöleni” Kampanyasını Başlattı

Önde gelen global dijital varlık alım satım platformlarından biri olan BitMart, 2 Eylül 2024 saat 08:00'den 30 Eylül 2024 saat 23:59'a (UTC) kadar sürecek olan “Vadeli İşlem Yatırım Şöleni” kampanyasını başlattığını duyurdu.

Bu kampanya, kullanıcılara 4.600 USDT'ye varan ödüller kazanma şansı sunmakta ve BitMart'ın platforma olan desteği ve güveni için kullanıcılarına teşekkür etmesinin bir yolu olarak karşımıza çıkmaktadır. Kampanya, BitMart'ın birinci sınıf, güvenli dijital varlık alım satım hizmetleri sunma yönündeki kararlılığının da bir göstergesidir.

Kampanya süresince kullanıcılar, her bir etkinlik için ödüllerin yalnızca bir kez talep edilebileceği iki etkinliğe katılabilecek, bu nedenle talep etmeden önce en yüksek ödülün tamamlanması tavsiye ediliyor. Etkinlik 1 para yatırma görevlerini kapsamaktadır. Kampanya süresi içinde USDT'yi USDⓈ-M vadeli işlem hesaplarına aktaran kullanıcılar, net para yatırma tutarlarına göre ödüller alacaktır. Bir kullanıcı ne kadar çok para yatırırsa, maksimum 600 USDT olmak üzere ödül o kadar yüksek olacaktır. Net para yatırma tutarı 1.000 USDT ile 300.000 USDT arasında olan kullanıcılar, para yatırma tutarına göre 5 USDT ile 600 USDT arasında değişen ödüller kazanacaktır.

Etkinlik 2, kullanıcıların işlem yaparak ek ödüller kazanmasına olanak tanımaktadır. Kullanıcılar para yatırdıktan sonra, daha fazla ödül almaya hak kazanmak için vadeli işlem ticareti yapabilirler. Ödül miktarı hem net para yatırma hem de işlem hacmine göre belirlenir ve maksimum ödül 4.000 USDT'dir. 500 USDT ile 200.000 USDT arasında para yatıran ve gerekli işlem hacmini karşılayan kullanıcılar 15 USDT ile 4.000 USDT arasında değişen ödüller kazanabilecektir.

BitMart, yaptığı açıklamada tüm kullanıcılarına devam eden destekleri için içten teşekkürlerini sunduğunu ve dijital varlık ticaretinde yeni fırsatları birlikte keşfetmeyi dört gözle beklediğini belirtmektedir.

Daha fazla ayrıntı için, lütfen Kampanyaya katılmak için bağlantıya tıklayın: https://www.bitmart.com/activity/futures-deposit-feast/tr-TR?r=SOSYAL.

BitMart Hakkında

BitMart, önde gelen global dijital varlık ticaret platformudur. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve CoinGecko'da en iyi kripto borsalar arasında yer alan BitMart, şu anda rekabetçi ticaret ücretleriyle 1.000'den fazla ticaret çifti sunmaktadır. Sürekli olarak evrilen ve büyüyen BitMart, kriptonun yenilik yapma potansiyeline ve finansal katılımı teşvik etme potansiyeline ilgi duymaktadır.

BitMart hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edin, X (Twitter) hesabını takip edin veya güncellemeler, haberler ve promosyonlar için Telegram grubuna katılın. Favori kriptonuzu her zaman, her yerde kolayca ticaret yapmak için BitMart uygulamasını indirmeyi unutmayın.

Daha fazla güncelleme için BitMart'ı takip edin:

X (Twitter) | BitMart Research | Facebook | Telegram | YouTube | Instagram | Discord

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin