Giriş Yap
üye Ol

Loading...

BitMart, Topluluğu Ödüllendirmek ve Kriptoyu Benimsemeye Teşvik Etmek İçin "BitMart İkramiyesi: Davet Et ve Kazan" Kampanyasını Başlatıyor

24 Nisan 2024'te başlayıp 30 Nisan 2024'e kadar devam edecek olan kampanya, çift yönlü bir ödül sistemi sunmaktadır: Bu, 100 dolar veya üzeri bir değerde spot trading yapan yeni kullanıcılar için 10 dolarlık bir token airdrop ve her başarılı referans için mevcut kullanıcılara 3 dolarlık bir ödül olarak verilecektir.

Önde gelen küresel bir kripto para borsası olan BitMart, yeni girişimi "BitMart İkramiyesi: Davet Et ve Kazan" kampanyasını duyurdu. Bu yeni program, mevcut kullanıcıları yeni kullanıcıları davet etmeye teşvik ederken BitMart platformunda trade yaparak yeni gelenleri ödüllendirmeyi amaçlamaktadır.

24 Nisan 2024'te başlayıp 30 Nisan 2024'e kadar devam edecek olan kampanya, çift yönlü bir ödül sistemi sunmaktadır: Bu, 100 dolar veya üzeri bir değerde spot trading yapan yeni kullanıcılar için 10 dolarlık bir token airdrop ve her başarılı referans için mevcut kullanıcılara 3 dolarlık bir ödül olarak verilecektir. Bu adım, BitMart'ın kullanıcı tabanını genişletme ve dinamik bir kripto topluluğunu destekleme konusundaki kararlılığını vurgulamaktadır.

BitMart'tan Arman, " 'Davet Et ve Kazan' kampanyamız, sadece topluluğumuzu büyütmekle kalmayıp aynı zamanda daha canlı ve birbirine bağlı hale getirmeyi amaçlıyor," dedi. "Mevcut kullanıcılarımızı platformumuza yeni traderları davet etmeye teşvik ederek, var olan üyelerimiz ve yeni üyelerimizi karşılıklı olarak destekleyen bir ağ oluşturuyoruz."

Bu kampanya, hem referans verenlerin hem de tavsiye edilenlerin anlık olarak fayda sağlamasını sağlamak için yapılandırılmıştır. Yeni gelen kullanıcılar gerekli işlem miktarını tamamladığında, her iki taraf da ödüllerini 7 Mayıs 2024 tarihine kadar alacaktır. Toplam ödül havuzu 10.000 dolar değerindedir, ve ödüller "ilk gelen kazanır" esasına göre dağıtılacaktır.

BitMart'ın son kampanyası, kripto para birimlerinin benimsenmesi ve farkındalığını artırmaya yönelik geniş bir stratejinin parçasıdır. BitMart, giriş engellerini azaltarak ve katılımı teşvik edici etkinlikler için ödüller sunarak, farklı bir kullanıcı kitlesini kripto trading dünyasına çekmeyi hedefliyor.

"Herkesin blok zinciri ekonomisiyle etkileşimde bulunma ve faydalanma fırsatına sahip olması gerektiğine inanıyoruz," diye ekledi Arman. "Bu kampanya, kripto para ticaretini herkes için daha erişilebilir ve ödüllendirici hale getirme yolunda attığımız birçok adımdan sadece biri."

"BitMart İkramiyesi: Davet Et ve Kazan" kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak veya kampanyaya katılmak için BitMart'ın resmi duyurusunu ziyaret edin veya support@bitmart.com adresinden iletişime geçin.

BitMart Hakkında

BitMart Borsası, dünyanın önde gelen dijital varlık trading platformlarından biridir. CoinMarketCap'te en iyi kripto borsaları arasında yer alan BitMart, dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahiptir. Şu anda sektördeki en düşük işlem ücretlerinden biriyle 1000'den fazla işlem çifti sunmaktadır. Sürekli gelişen ve büyüyen BitMart, kripto paraların yeniliği teşvik etmesi ve finansal kapsayıcılığı artırma potansiyeliyle ilgilenmektedir.

BitMart hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edebilir, X (Twitter)'de takip edebilir veya güncellemeler, haberler ve promosyonlar için Telegram gruplarına katılabilirsiniz. Her an, her yerde işlem yapmak için BitMart uygulamasını indirebilirsiniz.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin