Giriş Yap
üye Ol

Loading...

BitMart ve SphereX 22.000 USDT'lik Havuzuyla Kazandırıyor!

Önde gelen bir küresel dijital varlık ticaret platformu olan BitMart, Blast TGE'yi kutlamak için SphereX ile işbirliği içinde özel bir etkinlik duyurmaktan heyecan duyuyor. Etkinlik, 20 Haziran 2024 (TSİ) 16:00'dan 10 Temmuz 2024 (TSİ) 16:00'a kadar devam edecek.

Bu süre zarfında BitMart ve SphereX, kullanıcıları toplam ödül havuzu 22.000 USDT'ye kadar olan Blast yatırma, trading ve kazanç gibi çeşitli etkinliklere katılmaya davet ediyor. Ayrıca, BitMart kullanıcıları, SphereX tarafından sağlanan ekstra ödülleri almaya şans kazanmak için SphereX'in özel etkinlik sayfasına erişebilir.

Kullanıcılar, 26 Haziran 2024 (TSİ) 06:00 ile 10 Temmuz 2024 (TSİ) 16:00 tarihleri arasında, 1.000 USDT değerindeki ödülü paylaşmak için BitMart ve SphereX'in sosyal medya kanalları ve topluluklarını takip ederek etkinliğe katılabilirler. 50 USDT değerinde Blast yatıran veya 150 USDT değerinde Blast tradingi yapan kullanıcılar, 3 USDT ila 10 USDT değerinde rastgele token çekebilir. Ayrıca, Blast için %50'ye varan APY'den yararlanarak 3 günlük sabit tasarruf (fixed-savings) etkinliğine katılabilirler. Blast sabit tasarruf döneminde, Blast'a 50 USDT değerinde abone olan kullanıcılar ekstra 5 USDT çekebilirler.

Dahası, BitMart, belirtilen yatırım, trading ve sabit tasarruf görevlerini tamamlayan rastgele 250 kullanıcıyı seçip ek ödül olarak rastgele tokenlerde 20 USDT ile ödüllendirecektir. SphereX etkinlik sayfasında görevleri tamamlayan kullanıcılar da SphereX'in sunduğu ödülleri alacaklardır. Belirlenen görev içeriği ve bonus dağıtımı SphereX'in duyurusuna tabidir ve BitMart, SphereX etkinliğinin detaylarından sorumlu değildir.

Kripto alanının hızla gelişmesiyle birlikte BitMart, kullanıcılara güvenli ve verimli bir trading ortamı sağlamayı ve sürekli yeniliklerle trading deneyimlerini optimize etmeyi taahhüt etmektedir. SphereX ile yapılan bu işbirliği etkinliği, kullanıcıların merkezi ve merkeziyetçi borsalardaki işlemleri daha iyi anlamalarını sağlama ve Blast ekosistemi katılımcılarına uzun vadeli destekleri için teşekkür etme amaçlıdır.

Etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinmek ve etkinliğe katılmak için lütfen BitMart etkinlik sayfasını ve SphereX etkinlik sayfasını ziyaret edin.

BitMart Hakkında

BitMart Exchange, önde gelen bir küresel dijital varlık ticaret platformudur. CoinGecko'da en iyi kripto borsaları arasında yer alan ve dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan BitMart, şu anda sektördeki en düşük ticaret ücretlerinden biriyle 1.400'den fazla trading çifti sunmaktadır. Sürekli olarak gelişen ve büyüyen BitMart, kriptonun yenilikçiliği artırma ve finansal kapsayıcılığı teşvik etme potansiyeli ile ilgilenmektedir. BitMart hakkında daha fazla bilgi edinmek için Web sitesini ziyaret edip Twitter hesabını takip edebilir veya güncellemeler, haberler ve promosyonlar için Telegram grubuna katılabilirsiniz. İstediğiniz zaman, istediğiniz yerden işlem yapmak için BitMart uygulamasını indirebilirsiniz.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin