Giriş Yap
üye Ol

Loading...

BitMart "Mutlu Hafta Sonu" Etkinliği Başlattı: Ben Zararı Karşılıyorum, Sen Kârı Al! Ödül Miktarı 50.000 USDT

BitMart "Mutlu Hafta Sonu" etkinliği, kullanıcılara vadeli işlemler üzerinden zararları için tazminat ve kârları üzerinden ödül kazanma fırsatı sunuyor. 30 Ağustos'tan 1 Eylül'e kadar süren bu kampanyada, toplamda 50.000 USDT ödül dağıtılacak.

BitMart, küresel bir dijital varlık ticaret platformu, 19 Temmuz'da "Mutlu Hafta Sonu: Ben Zararı Karşılıyorum, Sen Kârı Al!" etkinliğini tanıttı. Etkinlik, 30 Ağustos'ta UTC ile 08:00'de başlayacak ve 01 Eylül'e kadar sürecek. Katılımcılar, 50.000 USDT'lik ödül havuzunu paylaşacaklar.

Etkinlik süresince, en az 500 USDT'lik vadeli işlem yapan kullanıcılar iki sıralama yarışmasına katılmaya hak kazanacaklar. İlk yarışma Zarar Tazminat Sıralaması olup, daha yüksek zararları olan kullanıcılar 30.000 USDT'lik ödül havuzundan daha yüksek tazminat alacaklar. İkinci yarışma ise Kâr Sıralaması olup, kullanıcılar kârlarına göre 20.000 USDT'lik ödül havuzundan pay alacaklar.

Daha fazla detay için lütfen ziyaret edin: https://www.bitmart.com/activity/happy17

BitMart Hakkında

BitMart, önde gelen global dijital varlık ticaret platformudur. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve CoinGecko'da en iyi kripto borsalar arasında yer alan BitMart, şu anda rekabetçi ticaret ücretleriyle 1.000'den fazla ticaret çifti sunmaktadır. Sürekli olarak evrilen ve büyüyen BitMart, kriptonun yenilik yapma potansiyeline ve finansal katılımı teşvik etme potansiyeline ilgi duymaktadır. BitMart hakkında daha fazla bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edin, X (Twitter) hesabını takip edin veya güncellemeler, haberler ve promosyonlar için Telegram grubuna katılın. Favori kriptonuzu her zaman, her yerde kolayca ticaret yapmak için BitMart Uygulamasını indirmeyi unutmayın.

Daha fazla güncelleme için BitMart'ı takip edin:
X (Twitter) | BitMart Research | Facebook | Telegram | YouTube | Instagram | Discord

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin