Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Bybit P2P Trading Kampanyası: İlk 5'e Girin, 200 USDT Kazanın

Kripto para borsası Bybit, kullanıcılarına yönelik yeni bir ödül kampanyası başlattı.

P2P trading (eşler arası ticaret) yoluyla para yatırma işlemi yapan kullanıcılar, 200 USDT'ye kadar ödül kazanma fırsatına sahip olacak.

Etkinlik, 29 Ağustos 2024, 10:00 UTC ile 20 Eylül 2024, 10:00 UTC tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Katılmak isteyen kullanıcıların, etkinlik sayfasında yer alan "Şimdi Kaydol" düğmesi aracılığıyla kayıt yaptırmaları ve en az 1. Seviye Kimlik Doğrulamasını tamamlamaları gerekiyor.

Yeni kullanıcılar için özel olarak hazırlanan bir ödül de bulunuyor. P2P trading yoluyla en az 100$ değerinde ilk para yatırma işlemini gerçekleştiren ilk 400 kullanıcı, 10 USDT airdrop kazanacak. Bu ödülü kazanmak için, kaydolduktan sonraki yedi gün içinde belirtilen tutarda para yatırmaları gerekiyor.

Mevcut tüm kullanıcılar için ise daha büyük ödüller sunuluyor. Etkinlik süresi boyunca en yüksek para yatırma hacmine sahip ilk beş kullanıcı, sıralamalarına göre 200 USDT'ye kadar ödüller kazanacak.

Birinci sıradaki kullanıcı 200 USDT, ikinci sıradaki kullanıcı 150 USDT, üçüncü sıradaki 100 USDT, dördüncü sıradaki 80 USDT ve beşinci sıradaki kullanıcı ise 50 USDT ödül alacak.

Ayrıca, etkinlik boyunca 10 şanslı kullanıcı rastgele seçilerek 10 USDT P2P Kuponu kazanma şansı elde edecek.

Bybit’in bu kampanyası, P2P trading ile para yatırma işlemi yapan kullanıcılarına hem yeni kullanıcılar hem de mevcut kullanıcılar için çeşitli ödüller sunarak platformun kullanıcı tabanını genişletmeyi hedefliyor.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin