Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Celestia ve Cheelee: Token Kilit Açma Dönemi Başlıyor

Celestia tokenlerinin değeri 1,1 milyar dolar, 31 Ekim'de serbest bırakılacakken, 300 milyon dolar değerindeki Cheelee tokenleri 10 Ekim'de piyasaya sürülecek.

Ekim ayında büyük projelerden neredeyse 2 milyar dolar değerinde token serbest bırakılacak ve 175,75 milyon Celestia tokeni — mevcut piyasa fiyatlarına göre 1,1 milyar dolar — bu ayki toplam kilit açma miktarının büyük bir bölümünü oluşturuyor.

Kripto yatırım takipçisi DropsTab’a göre, 1,1 milyar dolarlık Celestia tokenleri 31 Ekim’de serbest bırakılacak. Bu tokenler, projenin ilk ana katkıcılarına, araştırma ve geliştirme, Seri A ve B yatırımcılarına ve başlangıç turu yatırımcılarına tahsis edilmiştir.

Celestia, kullanıcıların kendi blok zincirlerini başlatmalarına yardımcı olan modüler bir veri erişilebilirlik ağıdır. 2022’de kurucuları, projenin geliştiricilerin blok zincirlerini akıllı sözleşmeleri dağıttıkları kadar kolay bir şekilde başlatmalarına yardımcı olmayı amaçladığını söyledi.

Proje, 2023’ün son çeyreğinde oldukça popüler hale geldi ve TIA tokenlerinin fiyatını yukarı yönlü hareket ettirerek 10 Şubat’ta 20,85 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. O tarihten bu yana, verilere göre fiyat düşüş eğiliminde ve şu anda 6,51 dolarda bulunuyor.

TIA’nın yanı sıra, kullanıcıları video izlemeleri için ödüllendiren bir Web3 sosyal ağ projesi olan Cheelee, 10 Ekim’de 300 milyon dolarlık kripto tokeninin serbest bırakılmasını planlıyor. DropsTab verileri, bu tokenlerin projenin danışmanlarına, rezerv fonuna, pazarlama, likidite, ekip, topluluk havuzuna ve özel tur yatırımcılarına tahsis edildiğini gösteriyor.

Sosyal uygulama, 20 Eylül’de güncelleme hazırlığı yaparken sosyal uygulama ödülleri için para çekimlerini askıya aldı ve 24 Eylül’de para çekimlerine izin verdi. Cheelee tokenleri, para çekimlerinin açıldığı gün 16 dolardan 12 dolara düştü.

Ekim ayında yapılan tüm token kilit açmalarının %70’ini temsil eden TIA ve CHEEL’in yanı sıra, diğer dikkat çekici kilit açmalar arasında Aptos, Arbitrum, Axie Infinity, ImmutableX, GateToken (GT), Starknet, Internet Computer ve Ethena Labs yer alıyor. Bu projelerin, piyasa için neredeyse 600 milyon dolar değerinde kripto tokeni serbest bırakması bekleniyor.

Aptos’un 12 Ekim’de 90 milyon dolarlık APT tokeni serbest bırakması planlanıyor. Bu tokenler, projenin vakfına, ana katkıcılara, yatırımcılara ve topluluğa tahsis edilmiştir.

Arbitrum, Axie Infinity, ImmutableX ve GateToken’ın kilit açma miktarları yaklaşık 50 milyon ila 70 milyon dolar arasında değişirken, Starknet, Internet Computer ve Ethena Labs’ın kripto kilit açma miktarları 20 milyon ile 30 milyon dolar arasında yer alıyor.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin