Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Kripto Dünyasında Memecoin Heyecanı: DOGE ve PEPE Artıyor, Raboo Dikkat Çekiyor!

Memecoin'lerin harekete geçmeye hazırlanmasıyla kripto dünyası daha da coşacak gibi görünüyor. Dogecoin (DOGE) haftalık kayıplarını nihayet telafi ederken, DOGE'un bu ay zirveye ulaşabileceğine dair iyimser bir hava var.

PEPE fiyatı da DOGE'un artışıyla kendi hareketine başladı, ancak bu yaz maksimum kazanç için tüm gözler Raboo'ya (RABT) çevrilmiş durumda. RABT ön satışı zaten dördüncü aşamada ve yatırımcılar Raboo'yu stoklamaya devam ediyor.

Dogecoin, geçen ayki düşüşünden dolayı sık sık eleştiriliyordu. Hatta Ripple CEO'su Brad Garlinghouse bile DOGE'un fiyat hareketlerinde sosyal medya spekülasyonlarına aşırı bağımlılığı nedeniyle "işe yaramaz" olduğunu düşünüyor.

Dogecoin'deki son artış, tokenın bu eleştirilere karşı bir cevap olarak görülebilir. Elbette, bu kadar küçük bir ralliden fazla anlam çıkarmak zor, ancak Dogecoin sonunda geçen haftaki kayıplarını telafi etti. Aslında, DOGE yedi günlük grafikte %2,5 yukarıda.

CoinGape, Dogecoin'in bu ay daha fazla kazanç elde etme yolunda olabileceğinin bazı nedenlerini vurguladı. Balinaların birikimi, artan işlem hacmi ve yeni yükseliş piyasa göstergeleri, Dogecoin'in bir dolarlık seviyeye doğru yükselişini sürdürebileceğini işaret ediyor.

PEPE, geçen yıl yıldız gibi bir lansmandan sonra sert bir düşüş yaşayarak kripto dünyası yatırımcılarının umutlarını yıktı. Bu nedenle, PEPE'nin Mayıs ayında bir aylık kâr serisini sürdürmesi şaşırtıcıydı. Şimdi, Haziran başında PEPE'nin soğumasına rağmen bazı yatırımcılar tokenla ilgileniyor.

İlk ilgi belirtileri işlem hacmi artışında görülüyor. Geçen hafta PEPE, ATH'sine ulaştıktan sonra fiyatını 0,00001501 dolara taşıyan %38,5'lik bir işlem hacmi artışı yaşadı. O zamandan beri işlem hacmi azalsa da, PEPE hala yükselişte. Piyasa değeri de yükseliyor ve halihazırda PEPE yatırımlarına önemli bir ilgi olduğunu söylemek güvenli.

Tüm yükseliş işaretleri açıksa da, asla emin olunamayan memecoin'lerde PEPE'nin bir sonraki durağı 0,00002 seviyesi olabilir. PEPE'nin de bir kaç numarası olabilir.

Ancak ne Köpek ne de Kurbağa, Tavşanın bu ay planladıklarına yaklaşamaz. Onlardan farklı olarak Raboo, kârlarıyla daha güvenilir ve istikrarlı görünüyor.

Haziran ayı zaten memecoin aksiyonu için şekilleniyor, ancak Raboo piyasaya girer girmez başlayacak savaşla karşılaştırıldığında hiçbir şey. Bunun nedeni, mevcut meme tokenlarının beklenen meme standartlarının gerisinde kalması ve Raboo'nun bunu düzeltecek olmasıdır.

Bu nedenle, ilk hedefi topluluğunu ve yapay zekasını senkronize etmek. Plana göre, RABT kullanıcıları sosyal medya hesaplarında meme'e layık içerik paylaşacak, yapay zeka da meme oluşturmak için bu içerikleri toplayacak. Yapay zeka ile kalitesiz veya tekrar eden meme'ler olmayacak, her gün taze ve yeni olacaklar.

Bir sonraki adım, diğer meme topluluklarını ele geçirmeye başlamak. Meme oluşturma ile ilgilenen Raboo kullanıcıları için ödül sistemi, diğer memecoin tutkunlarını çekecek ve kısa sürede her gün yayınlanacak bir meme ordusu oluşacak. O zamana kadar, ayak uydurabilecek tek meme token'lar kalacak. Diğerleri Raboo partisine katılacak.

Raboo biraz hırslı, ancak bu çoğu memecoin'de eksik olan bir özellik. Gözü kripto zirvesinde olan kullanıcılar, RABT ekosisteminin yalnızca büyümek istediğinden emin olabilirler.

Yeni nesil bir meme token'a katılmanın en iyi zamanı şimdi. 4. aşamada, token'lar 0,0048 dolar değerinde ve 1. aşama alıcıları zaten %60 kâr elde etmiş durumda.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin