Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Pepecoin, Takımdaki 'Kötü Aktörlerin' 15 Milyon Dolarlık PEPE Çaldığını İddia Ediyor

16 trilyondan fazla Pepe tokeni ($15 milyon) kripto borsaları OKX, Binance, Kucoin ve Bybit'e yasadışı olarak transfer edildi ve daha sonra satıldı.

Pepecoin ekibindeki bazı hatalı geliştiriciler, geçen haftanın eşi benzeri görülmemiş token çoklu imza cüzdanından yapılan transferlerin arkasında yer aldı ve etkili bir şekilde milyonlarca dolar değerinde pepe coin (PEPE) çaldı. Bir ekibin üyesi, X (eski adıyla Twitter) üzerinde iddia etti. “Kuruluşundan bu yana, $PEPE ne yazık ki içsel çekişmelerle uğraştı ve takımın bir bölümü büyük egolar ve açgözlülük tarafından yönlendirilen kötü niyetli aktörlerden oluşuyordu,” projenin artık kontrolünü elinde tuttuğunu iddia eden bir geliştirici bir tweetinde belirtti. “Sıklıkla çatışmalar yaşandı ve $PEPE oluşturulmasına dahil olan takımın çoğunluğu, projenin başlamasının ilk haftasından sonra uzaklaşmaya başladı.”

Geçen hafta, 16 trilyondan fazla Pepe tokeni ($15 milyon) kripto borsaları OKX, Binance, Kucoin ve Bybit'e yasadışı olarak transfer edildi ve daha sonra satıldı - bu durum, kurbağa temalı token'ların neredeyse %20'lik bir düşüşe yol açtığını belirten ekibin bir üyesi tarafından söylendi. Daha önce, bir geliştiriciye ait bir cüzdandaki işlem onaylarının denetiminde endişe verici değişikliklere dikkat çeken on-chain uzmanları, işlemlerin onaylanması için sekiz cüzdandan beşinin imza atmasının gerekliliğinin değiştirildiğini belirtmişti, olarak rapor edilmişti. Bu işlemler, proje'nin toplam arzının 420 trilyon tokeninin 26 trilyonunu tutan çoklu imza cüzdanının, meme coin'i ilk kez gönderdiği zamanı temsil ediyordu. Ancak projenin şu anda kimin kontrolünde olduğu, gelecek aylarda projeyi büyütmeyi ve sonunda tamamen merkezsizleştirmeyi planlayan X gönderilerinde özür dileyen bir durumda. “Bazı web alanları ve kullanıcı adlarının sahipleriyle PEPE için satın almayı düşündüğüm alanlarda ve bağışlarda bulundum ve bu olası alımlardan veya multi-sig'den yapılan PEPE bağışlarından herhangi birini tamamladığımda, multi-sig tokenlerin geri kalanını yakacağım,” dedi. Yakmalar, tokenlerin açık piyasadan kalıcı olarak silinmesini ifade eder. Pepe, genel olarak düşüş eğiliminde olan bir piyasa içinde 2023'ün en büyük başarı öykülerinden biri oldu ve Mayıs ayı ortasında 1.8 milyar dolarlık zirve piyasa değerine ulaşarak dogecoin (DOGE) ve shiba inu (SHIB) gibi en büyük ticaret hacmine sahip diğer meme coin'lerini geride bıraktı.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin