Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Meme Coin Rallisi: PEPE, FLOKI, WIF ve BRETT Zirveye Yükseliyor

Bitcoin'deki son toparlanma, kripto para piyasasının tamamını olumlu yönde etkileyerek meme coin'leri yeniden ön plana çıkardı. PEPE, FLOKI, WIF ve BRETT bu yükselişe öncülük ediyor ve her biri Salı günü %20'nin üzerinde günlük kazanç elde etti.

Ethereum tabanlı bir meme coin olan Pepe, son 24 saatte %24 değer kazandı ve şu anda 0.00001187 dolardan işlem görüyor. Aynı zaman diliminde, kripto varlıklarının günlük işlem hacmi ikiye katlanarak 1,65 milyar dolar civarına ulaştı. Öte yandan piyasa değeri %23 artarak 5 milyar doların üzerine çıktı ve en büyük 22. kripto para birimi haline geldi.

Solana blok zincirindeki köpek temalı bir meme coin olan Floki de son 24 saatte %21'lik bir fiyat artışı yaşadı. Şu anda 0.0001872 dolardan işlem gören kripto varlığının piyasa değeri 1,79 milyar dolara yaklaşırken günlük işlem hacmi ise 453 milyon dolar civarında seyrediyor.

Dogwifhat da %22'lik bir sıçrama yaşadı ve şu anda yazı yazılırken 2,14 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri açısından 44. en büyük kripto para birimi olan bu coin, günlük 632 milyon dolarlık işlem hacmine sahip.

Yayınlandığı sırada, WIF'nin piyasa değeri 2,15 milyar dolar olarak belirlendi ve en büyük 44. kripto varlığı olarak yerini korudu. Bu köpek temalı meme coin (ayrıca Solana tabanlı) 31 Mart'ta ulaştığı 4,85 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden hala %55 geride.

Dört ay önce piyasaya sürülen meme coin BRETT, kripto.news'tan alınan fiyat verilerine göre hala %21 artışta ve 0,147 dolardan işlem görüyordu. Aynı dönemde, illüstratör Matt Furie'nin “Boy’s Club” çizgi romanından esinlenen bu meme coin'in günlük işlem hacmi 56,6 milyon dolar oldu ve neredeyse bir önceki günü ikiye katladı.

Tüm bu meme coin'lerdeki genel yükseliş, piyasa değeri açısından en büyük kripto varlığı olan Bitcoin'deki artışı takip ediyor. Bitcoin, Salı günü %3 yükselerek 64.900 dolara ulaştı. 24 saatlik en düşük ve en yüksek seviyeleri ise sırasıyla 64.988 dolar ve 62.359 dolar olarak kaydedildi.

Bu yükselişe rağmen, Bitcoin'in piyasa hakimiyeti, altcoin piyasasında yoğunlaşan aktiviteye işaret eden %0,26 oranında düşerek %53,64'e geriledi. Küresel kripto para piyasası piyasa değeri de %1,6 artışla toplam 2,34 trilyon dolara yükseldi.

Aynı zamanda, meme coin sektörü de önemli bir artış yaşadı ve son 24 saatte neredeyse %13 yükseldi. Sektörün piyasa değeri 53,1 milyar dolara ulaştı.

Meme coin piyasasındaki büyük sıçrama, genellikle daha geniş kripto para piyasası üzerindeki etkisi nedeniyle Bitcoin'in performansı ile ilişkilendirilir. Bitcoin iyi bir performans gösterdiğinde, genellikle alternatif coin'lere (altcoin'ler) ve meme coin'ler de dahil olmak üzere yatırımcı güveninin ve ilgisinin artmasına yol açar. Bu olgu, yükselen fiyatların daha fazla yatırımcıyı çektiği ve fiyatları daha da yukarı ittiği olumlu bir geri bildirim döngüsü yaratabilir.

Diğer popüler meme coin oyuncuları arasındaki Bonk (BONK) ve Shiba Inu (SHIB) son 24 saatte sırasıyla %10 ve %6 kazanç elde etti. Bu arada, Dogecoin (DOGE) aynı zaman diliminde %4'lük mütevazı bir kazanç kaydetti.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin