Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Penguiana ve Rebel Satoshi Arcade: Kripto Para Dünyasında Yeni Fırsatlar

Solana (SOL) tabanlı memecoin'ler, mizahı ciddi finansal özellikler ile harmanlayarak kendilerine yer edindiler. Özellikle Penguiana (PENGU), defi alanında yeni imkanlar sunarak gündemde. Bu memecoin sadece popülerlik dalgasına binmiyor, aynı zamanda GUIANA adlı NFT'lerini kazandır-oyna oyun platformuna entegre ederek sınırları zorluyor ve kripto para piyasasındaki yatırımcılar için yeni fırsatlar yaratıyor.

Memecoin popülaritesi artarken, Rebel Satoshi Arcade (RECQ) listeye eklenen bir diğer isim. RECQ token'i, çift taraflı işlevselliği ile defi alanını değiştirmeye hazırlanıyor. RECQ, Rebel Satoshi evreninin en yeni üyesi olup hem kullanım hem de işlem tokeni olarak hizmet vermek üzere tasarlandı. Devam eden RECQ token'lerinin ön satışı halihazırda birçok kişinin dikkatini çekti.

Rebel Satoshi (RBLZ) ve fayda zengini memecoin ekosistemi, kripto para piyasasını kasıp kavurma potansiyeline sahip. Bu platform, oyun salonunda oynamayı ve kazanmayı kolaylaştıran ve aynı zamanda NFT ve ürün satın almak için kullanılan Rebel Satoshi Arcade token'inin kullanımına dayanan iki tokenli bir projedir. RECQ token'i ekosistemin can damarıdır ve şu anda devam eden kripto ICO'sunda mevcuttur.

RECQ, ikinci kripto ICO aşamasında 0.0044 dolardan satılıyor. Bu fiyat noktası, patlamaya hazır bir tokena erken yatırımcıların düşük bir fiyata katılım sağlayabileceği ucuz bir fırsat. Ön satış ilerledikçe, bir sonraki aşamada fiyatın 0.0055 dolara yükseleceğini ve 0.0125 dolarlık bir lansman fiyatı planlandığını göreceğiz. Bu yaklaşan yükseliş, şu anda katılan yatırımcılar için %63'ün üzerinde potansiyel bir kar anlamına geliyor. Bu yapılandırılmış artış, erken katılımı teşvik ederken yatırımcıların popüler memecoin'ler arasında yer alan tokenin potansiyeline olan güvenini güçlendiriyor.

Rebel Satoshi ekosistemi içindeki çok yönlü rolü sayesinde, RECQ tokeni önde gelen yatırımcıların ilgisini çekti. Ayrıca, ön satış uzun vadeli taahhütleri ödüllendirmek için yapılandırılmıştır. Kripto ICO'ya katılanlar, ön satış sona erdiğinde dört hafta boyunca haftalık olarak dağıtılan %25'lik token ile stratejik bir airdrop'tan faydalanacaklar. Bu strateji likiditeyi sağlar ve devam eden katılımı teşvik eder.

Satın alma veya satış vergisi, kilitli likidite ve sağlam bir ödül programı ile RECQ, hem istikrar hem de heyecan sağlamak için tasarlanmıştır. Ön satış hız kazanmaya devam ettikçe, Rebel Satoshi Arcade defi ekosisteminde önemli bir oyuncu haline gelmeye hazır.

Memecoin'ler, Solana memecoin'lerindeki artışla son dönemde kripto para topluluğunun ilgisini çekti. Trend olan memecoinlerinden biri olan Penguiana, GUIANA NFT'lerini P2E oyununa entegre etti. Bu NFT'ler dijital koleksiyon öğeleri ve Penguiana'nın yaklaşmakta olan 3D kazandır-oyna oyununda önemli avatarlar. Bu yenilikçi oyun, oyuncuları puan ve PENGU token'i kazanmak için sürükleyici engel parkurlarını aşmaya davet ediyor.

Haziran ortasında Solana desteğiyle mintlenmesi planlanan GUIANA NFT'leri, 1.000'den fazla benzersiz 3D penguen karakterinden oluşuyor. Bu NFT'lerin mülkiyeti, oyun içi ödüller kazanmak isteyen oyuncular için vazgeçilmezdir, çünkü özel işlevlere ve etkinliklere erişim sağlar. Her bir NFT, 50.000 PENGU tokeni karşılığında satın alınabilir ve cüzdan başına 10 NFT ile bir satın alma limiti vardır.

Penguiana token'leri, Solana'daki ön satış memecoin'lerinden biri oldukları zamandan %50 daha yüksek bir fiyattan Raydium'da listelenecek. GUIANA NFT sahipleri, yapay zeka teknolojilerini kullanarak NFT'lerini özelleştirme ve oyun deneyimlerini ve katılımlarını artırma yeteneği dahil olmak gibi çeşitli anında avantajlardan yararlanacak. Bu NFT'ler ayrıca oyuncular ve SOL tutucuları için PENGU'yu vazgeçilmez kılan özel oyun içi avantajların ve etkinliklerin kilidini açar.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin