Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Popcat ve Cat in a Dogs World'un Piyasa Değeri Artıyor

Solana'nın Popcat ve Cat in a Dogs World gibi meme coinleri, toplam piyasa değerinin 11,38 milyar dolara yükselmesiyle birlikte yükseliş trendini sürdürdü.

Popcat, 21 Ekim Pazartesi günü 1,3220 dolardan işlem gördü ve bu yılki en düşük seviyesinden %30.000 artış kaydetti. Bu artış, piyasa değerini 1,3 milyar dolara çıkararak, Dogwifhat ve Bonk'tan sonra üçüncü en büyük Solana meme coini olmasını sağladı.

Cat in a Dogs World ise 0,01050 dolara yükselerek yılın en düşük seviyesinden %285 artış gösterdi. Bu token’ın değeri 828 milyon dolara çıkarak, Solana ekosistemindeki dördüncü en büyük meme coin haline geldi.

Fwog, Goatseus Maximus, Michi ve Maneki gibi daha küçük meme coinler de son birkaç gün içinde büyük bir artış yaşadı.

Bu performans, Solana'nın merkeziyetsiz borsalarında daha yüksek işlem hacimlerine yansıdı ve bu borsalar artık Ethereum'u geride bıraktı. DeFi Llama verilerine göre, Solana DEX'lerindeki hacim son yedi günde %41 artarak 12,61 milyar dolara ulaştı; Ethereum DEX'leri ise 8,7 milyar dolarlık işlem gerçekleştirdi.

Raydium, 7,6 milyar dolarlık token hacmi ile en büyük Solana DEX olarak konumunu korudu. Raydium'u Orca, Lifinity ve Phoenix takip etti. Solana ayrıca Ekim ayında 30,4 milyar dolarlık aylık hacimle Ethereum'u geride bıraktı; Ethereum'un aylık hacmi ise 26,5 milyar dolardı.

Benzer bir trend, sürekli vadeli işlemler pazarında da gözlemlendi. Solana'nın ağları son yedi günde 4 milyar dolarlık sürekli vadeli işlem gerçekleştirdi, Ethereum'un hacmi ise 2,83 milyar dolardı. Bu ay, Solana'nın ağı 12 milyar dolarlık sürekli vadeli işlem işledi; Ethereum'un hacmi ise 7,9 milyar dolardı.

Bu güçlü performans, son kazançlara öncülük eden MEW ve Popcat gibi Solana meme coinlerinin popülaritesinden kaynaklanıyor.

CoinCarp verilerine göre, bu tokenlar son aylarda daha fazla yatırımcı çekti. Popcat'ın 21 Eylül'deki 68.300'den 77.750 yatırımcıya yükseldiği belirtilirken, Cat in a Dogs World'un da 178.200 yatırımcısı var.

Günlük grafik, Popcat token'ın uzun bir bayrak direği ve üçgen modeli ile karakterize edilen boğa flaması grafik deseni oluşturduğunu gösteriyor. Ayrıca, 50 günlük Üssel Hareketli Ortalama'nın üzerinde kalmaya devam ediyor.

Üçgen modelin birleşimine yaklaşırken token, güçlü bir ralli yapabilir. Bu gerçekleşirse, ilk hedef 1,5535 dolar olacak ve bu, kaydedilen en yüksek noktasını temsil ediyor. Günlük grafikte MEW token, 24 Haziran'daki en yüksek noktası olan 0,0087 doları aşarak güçlü bir boğa kırılımı yaptı ve kupa ve sap modeli üst kısmında yer aldı.

Cat in a Dogs World da 50 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıktı. Daha fazla kazanç, en yüksek noktası olan 0,01047 doların üzerine çıkması durumunda teyit edilecektir.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin