Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Solana Yatırımcıları, Sealana Ön Satışında Heyecanla Bekliyor!

Standard Chartered Bank'ta Forex ve Dijital Varlıklar Araştırma Başkanı Geoffrey Kendrick, SEC tarafından yakın zamanda Ethereum spot ETF'lerinin onaylanmasının ardından, Solana ve XRP için kripto para ETF'lerinin 2025 yılına kadar onaylanabileceğini tahmin ediyor.

Kendrick, Ethereum'un onaylanmasının benzer kripto paralar için bir emsal oluşturduğunu ve XRP ve Solana ETF'lerinin önünü açabileceğini savunuyor. Ethereum ETF'lerine önemli kurumsal yatırımlar beklediğini ve bu durumun Bitcoin ve Ethereum'un piyasa hakimiyetini artırarak diğer önemli kripto paralalar için daha fazla ETF onayına yol açabileceğini söylüyor.

Kendrick, dijital varlıklara olumlu bir ortam yaratmak için düzenleyici açıklığa ve siyasi desteğe ihtiyaç olduğunu vurguluyor. Bu tahminler, 2025 yılına kadar Solana ve XRP için potansiyel ETF onaylarının, artan kurumsal yatırımların genel piyasa hissiyatını artırmasıyla birlikte Solana'nın fiyatını olumlu yönde etkileyebileceğini gösteriyor.

SEC, spot Ethereum (ETH) borsa yatırım fonlarını (ETF'ler) onayladığından beri, ABD spot Bitcoin ETF'leri 24 Mayıs itibariyle toplam 251,94 milyon dolarlık on günlük net giriş gördü.

Bu artışa öncülük edenler, BlackRock'un iShares Bitcoin Trust (IBIT) 182 milyon dolar ve Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) 44 milyon dolar ile zirvede yer alıyor. Bu arada, Grayscale Bitcoin Trust ETF (GBTC) yeni yatırım bildirmedi.

Spot Ethereum ETF'leri etrafındaki heyecana rağmen, lansmanları SEC'in S-1 dosyalarının onayını bekliyor. Analistler, bu sürecin birkaç hafta sürebileceğini ve genel piyasa algısını etkileyebileceğini düşünüyor.

SEC'in Ethereum ETF'lerini onaylamasının ardından ABD spot Bitcoin ETF'lerine olan olumlu girişler, yatırımcıların kripto para piyasasına olan güveninin arttığını gösteriyor. Bu eğilim, piyasa hissiyatı iyileşmeye devam ederken Solana'nın fiyatını olumlu yönde etkileyebilir.

Solana (SOL) şu anda %1'in üzerinde mütevazı bir artışla 165 dolardan işlem görüyor. Grafikteki yeşil çizgi, trend yönünü belirlemek için kritik bir seviye olan 160,54 dolarlık pivot noktasını işaretliyor. Anında direnç seviyeleri 170,37 dolar, 176,66 dolar ve 183,26 dolardır.

Diğer taraftan destek seviyeleri 156,75 dolar, 151,08 dolar ve 144,08 dolara konumlandırılmıştır. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 41,51'de durarak nötr momentumu göstermektedir. 50 günlük Üstel Hareketli Ortalama (EMA) 168,59 dolarda olup aşağı yönlü bir trend olduğunu düşündürmektedir.

Genel olarak, Solana'nın pivot noktasının üzerindeki konumu potansiyel bir yukarı hareket olduğunu düşündürmektedir. Ancak, 170,37 dolarda anında dirençle karşı karşıyadır ve bu seviyenin üzerine bir kırılma, onu 176,66 dolar ve 183,26 dolara doğru itebilir.

Öte yandan, fiyat 156,75 dolarlık anında desteğin altına düşerse, 151,08 dolar ve 144,08 dolara doğru daha fazla düşebilir. Yatırımcılar, potansiyel piyasa hareketlerini ölçmek için bu önemli seviyeleri yakından takip etmelidir. Solana yükseliş eğilimine devam ederken, yatırımcılara yeni bir fırsat sunan umut verici Sealana ön satışına dikkat çevriliyor.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin