Giriş Yap
üye Ol

Loading...

XRP Fiyat Hedefi: 100 Dolar Mı, 300 Dolar Mı? Uzmanlar Ne Diyor?

XRP fiyatı, ayı piyasasının baskısı altında olmaya devam ediyor. Bu yıl diğer varlıklar önemli büyümeler kaydederken, XRP %14 değer kaybetti. Bu düşük performans, Ripple'ın satışları ve devam eden SEC davası tarafından tetiklenen bir fiyat baskılanmasına atfediliyor. Ancak, bu iddialar henüz kanıtlanmadı.

Ripple CTO'su David Schwartz, XRP fiyatının baskılanmasının Ripple'ın periyodik satışlarından kaynaklandığı fikrine sürekli olarak karşı çıkıyor. Bu tartışmaya rağmen, bazı analistler XRP'nin 2017'deki fiyat artışını tekrarlamasını bekliyor. 2017'de XRP, başlangıçta düşük performans gösterdikten sonra %48.823 yükselmişti.

Piyasa gözlemcileri, XRP benzer bir fiyat artışı yaşayınca ulaşabileceği hedefler için çeşitli tahminlerde bulunuyor. Kripto para analisti EGRAG, XRP'nin meteorik yükselişinde 27 dolara ulaşabileceğini savunuyor. Diğer bir analist CryptoBull ise fiyatların 154 dolara kadar fırlayabileceğini öngörüyor.

Bu tahminler ortaya çıktıkça, bazı yorumcular bunları reddederken, diğerleri bu hedeflerin bir kısmına bile ulaşmak için nihai bir yükseliş beklemeye devam ediyor. Karışık görüşler arasında, bazı kuruluşlar XRP'nin 100 ila 300 dolar aralığına ulaşabileceği zaman çizelgeleri sunuyor.

Örneğin, Changelly analistleri XRP'nin Nisan 2040'ta 100 dolara ulaşacağını ve ortalama 104,62 dolardan işlem göreceğini öngörüyor. Bu analistler, XRP'nin 100 doları aştıktan sonra yükselişine devam edeceğine ve sonunda Ağustos 2040'ta 200 doları aşarak Aralık ayında ise 300 dolara ulaşacağını tahmin ediyor.

Öte yandan, kripto tahmin kaynağı Telegaon'daki araştırmacılar, XRP hakkında Changelly analistlerinden daha az iyimser. Telegaon ekibi, yakın zamanda yapılan bir analizde XRP'nin ancak 26 yıl sonra, 2050 yılında 100 dolara ulaşabileceğini öngörüyor. XRP'nin 200 veya 300 dolara ulaşması için ise herhangi bir zaman çizelgesi sunmuyor.

Daha az iyimser bir bakış açısına rağmen, Telegaon piyasa analizi platformu CoinCodex'ten daha XRP konusunda daha olumlu. İlginç bir şekilde, CoinCodex XRP'nin bu döngüde ve sonraki döngülerde düşük performans göstermeye devam edeceğini öngörüyor. XRP'nin 2029'daki en yüksek seviyesinin sadece 2,45 dolar, 2030'daki en yüksek seviyesinin ise 1,7 dolar olacağını tahmin ediyorlar. Bu, XRP'nin önümüzdeki 16 yıl içinde tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,84 doları aşamayacağını ima ediyor.

The Crypto Basic de geçmişte XRP'nin 100 ila 300 dolar arasında fiyatlara ulaşabileceğini öne süren tahminlere dikkat çekiyor. Analist Javon Marks, XRP'nin dev bir bobin formasyonu sayesinde 200 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor.

Ayrıca bir başka piyasa analisti olan Block Bull ise yakın zamanda XRP'nin bu piyasa döngüsünde, özellikle 2025'te 250 dolara ulaşabileceğini iddia etti. EGRAG da bu yılın başlarında XRP'nin 220 dolara ulaşma potansiyeli olduğunu öne sürdü.

Unutulmamalı ki, XRP şu anda 0,5296 dolardan işlem görüyor ve son 24 saatte %2 değer kaybetti.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin