Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Kripto Yatırımı için En İyi Seçimler: FLOKI, TRON ve Rebel Satoshi Arcade!

Kripto para piyasası heyecanlı günler geçiriyor. Fiyatlar yıllık zirvelere yaklaşırken bazıları ise tüm zamanların en yüksek seviyelerine (ATH) ulaşıyor. Bu boğa piyasası dalgasına binen en iyi altcoin ve meme coinlerden biri olan FLOKI (FLOKI) yükselişini sürdürüyor. Ancak, TRON (TRX) daha geniş çaplı boğa piyasası duygularını henüz yansıtmıyor ve düşüşünü sürdürüyor.

Öte yandan yatırımcılar, yeni çıkan bir GameFi meme coini olan Rebel Satoshi Arcade (RECQ) için adeta birbirlerini kesiyor. Ön satış hızla tükeniyor. Piyasaya bomba gibi bir giriş yapması beklenen RECQ, şu an satın alınabilecek en iyi kripto olmasa da kesinlikle en iyilerden biri.

Yatırım dünyasında, özellikle de ICO alanında Rebel Satoshi Arcade (RECQ) parlıyor. En umut veren yeni ICO'lardan biri olarak, akıllı yatırımcılar muhtemelen en düşük fiyatını göreceği ön satışa akın ediyor.

NFT'lerin, GameFi'ın ve memelerin en iyilerini bir araya getirerek boğa piyasasında ilerliyor. Meme gücü sayesinde, geleneklere meydan okumaya cesaret eden "isyancılar"dan oluşan en canlı topluluğu kuracak. Uyumsuz ve sessiz çoğunluk için bir sembol görevi görecek ve merkeziyetsizliğe ve bireysel güçlenmeye doğru küresel bir yeniden odaklanmayı ateşlemeyi amaçlıyor.

Ön satışın çeşitli sebeplerden dolayı hızla tükenmesi, ekosistemin yönetim coin'i olan Rebel Satoshi (RBLZ)'nin başarısı ile de bağlantılı. İkili token ekosisteminde işlemsel ve kullanım amaçlı bir coin olarak görev yapacak RECQ, ikinci ön satış aşamasında sadece 0,0044 dolara alınabiliyor. Analistler ise piyasaya girişinden sonra %7.000'lik inanılmaz bir yükseliş öngörüyor.

TRON (TRX), en iyi altcoinlerden biri ve ilk 20 kripto para arasında yer alıyor. Önde gelen konumu, akıllı sözleşme ve blok zincir platformu olarak oynadığı hayati role dayanan sağlam temellerine dayanıyor. Aynı zamanda, kurumsal yatırımcıların ilgisinin artması, en iyi kripto paralar sıralamasına yükselişiyle bağlantılı olabilir.

Geçtiğimiz büyük düşüş sırasında daha geniş piyasaya meydan okuyup önemli kazanımlar elde ederken, henüz daha geniş çaplı boğa piyasası duygularını yansıtmıyor. Yatırımcıların güveninin artmasına rağmen, fiyat muhtemelen kar satışları nedeniyle düşüşüne devam ediyor.

Ayın dip noktasından alış yapanlar, kar elde etmek için satış gerçekleştiriyor. Sonuçta, teknoloji dışında hepimiz burada bunun için değil miyiz? Yine de, hala bir boğa piyasası içinde olduğumuzdan toparlanma yakında gerçekleşebilir. Bu durum, TRON'u geri dönüşü öncesinde yatırım yapılacak en iyi coinlerden biri haline getiriyor.

FLOKI (FLOKI) boğa koşusuna devam ediyor ve bir çıkış ralliyi hedefliyor. Bu yıl birçok popüler meme coin yeni zirvelere ulaştı (Pepe (PEPE), dogwifhat (WIF) ve Bonk (BONK) gibi) ancak FLOKI henüz zirveye ulaşmadığı için takip edilmesi gereken coinlerden biri haline geliyor.

Hafif fiyat düşüşünün ardından, bu kez boğalar daha da güçlü bir şekilde geri dönerek yükselişe geçti. Yeni bir fiyat keşfi söz konusu olabilir ve bu da onu şu an satın alınabilecek en iyi kripto coinlerden biri konumuna getiriyor.

Önemli yükseliş potansiyeli ek olarak, düşük fiyatı veya bütçe dostu olması çekiciliğinin bir başka katmanıdır. Şu anki değerlemesiyle yalnızca düşük fiyatlı olmakla kalmıyor, aynı zamanda perakende yatırımcılar önemli kazançlar elde etmek için ciddi bir bütçe ayırmadan pozisyon alabilirler - gerçekten de favori coinlerden biri.

TRON'un düşüşüne rağmen, FLOKI hızla yükseliyor ve Rebel Satoshi Arcade ön satışta hızla tükeniyor. Bu en iyi ICO olan RECQ, piyasaya girişinden sonra fırlayışa hazırlanırken yatırımcıların favorisi haline geliyor.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin