Giriş Yap
üye Ol

Loading...

Web3'ün Yükselen Yıldızları: Solana, NEAR ve KangaMoon

Solana (SOL) ağı, ekosistemine ilk paralel gizli bilgi işlem ağı Archium'un katılacağı duyurusu ile önemli bir fiyat artışı yaşadı. Bu gelişme, Solana ekosistemini önemli ölçüde genişletiyor. Aynı zamanda, NEAR Protocol (NEAR) de grafiklerde yükseliş gösteriyor. Prom, yakın zamanda Veri Kullanımını NEAR'a entegre etti.

Diğer yandan, altcoin piyasası, 6,6 milyon doların üzerinde fon toplayan ve %400'den fazla değer kazanan KangaMoon'un (KANG) başarısıyla hareketlendi. Bu büyüme ile birlikte KangaMoon'un daha fazla kazanç elde etme potansiyeli bulunuyor. Bu kripto paralarından hangisinin en çok yükselebileceğini görmek için her birine tek tek bakalım.

Solana, ekosisteminin genişletilmesi ile ilgili önemli bir duyurunun ardından fiyat grafiklerinde harika bir büyüme sergiliyor. Daha spesifik olarak, Solana ağı, ilk paralel gizli bilgi işlem ağı olan Archium'un Solana'ya ekleneceğini duyurduğunda olumlu etkilendi. Bu durum, DeFi, DePIN, yapay zeka ve diğer alanlardan geliştiricilere ve uygulamalara güvenilir, doğrulanabilir ve performanslı gizli bilgi işlem gücüne erişim sağlayacak. Sonuç olarak, Solana fiyatı yükseliş eğiliminde ve bu hızla önemli kazançlar elde etme potansiyeline sahip. Solana fiyat tahminlerine göre, 2024'ün 4. çeyreğini 178,33 dolardan kapatarak umut vadeden altcoinlerden biri haline gelebilir.

NEAR Protocol, Prom tarafından yapılan en son entegrasyonun ardından da önemli bir ilgi gördü. Bu sayede, NEAR Protocol kriptosu çok daha yüksek düzeyde bir aktivite ve çekicilik görebilir ve yeni zirvelere ulaşabilir.

Prom, NEAR Veri Kullanımını kendi ekosistemine entegre edecek ve bu, projeye olan ilgiyi büyük ölçüde artırarak NEAR Protocol fiyatında bir artışa neden olabilir. Şu anda, RSI ve MACD verileri büyük bir yükseliş gösteriyor ve NEAR Protocol fiyat tahminlerine göre, kripto para 2024'ün 4. çeyreğini 10,54 dolardan kapatabilir, bu da onu takip edilmesi gereken altcoinlerden biri haline getiriyor.

KangaMoon, kripto para piyasasına hızla tırmanıyor ve ilgi çekici "Kangaverse"u ile Sosyal-Fi unsurlarını barındıran kapsamlı ekosistemiyle yeni yatırımcı akınına öncülük ediyor. Bu, çeşitli oyun öğeleri ve çok yönlü sosyal etkileşim araçlarıyla dolu kapsamlı bir Kazan-Kazan (P2E) oyunu ve bu yönleriyle diğer altcoinlere ciddi bir rakip olabilir.

KangaMoon ön satışı da hızlı bir yükseliş yaşadı, KANG token değeri %400'lük bir yükseliş trendine ulaştı, bu da projenin gelecekteki potansiyelinin bir kanıtı. Token fiyatı başlangıçtaki düşük noktasından 0,005 dolardan fırladı ve şu anda 0,025 dolardan işlem görüyor, bu da 6.613.928,904 doların üzerinde fon topluyor. Ancak, güçlü topluluğu ve 20.000'den fazla kayıtlı kullanıcıyla, ay sonuna kadar 7 milyon doların üzerinde fon toplanabileceğinden geleceği konusunda iyimser bir hava var.

KangaMoon, 2. çeyrekte beklenen lansmanının ardından Web3 alanına büyük bir giriş yapmaya hazırlanıyor ve analistlerin tahminlerine göre kripto para 100 kat değerlenebilir ve yatırımlarını çeşitlendirmek isteyen traderlar için uzun vadede büyük getiriler sağlayabilir.

Hem Solana hem de NEAR Protocol önemli fiyat artışları yaşıyor ve mevcut büyüme oranıyla 2024 ve sonrasında önemli kazançlar elde etme potansiyeline sahipler. Ancak, KangaMoon'un canlı ve aktif bir topluluk oluşturma konusundaki kararlılığı ve RaidSharksBot ile ortaklık gibi stratejik iş birlikleri, yatırımlarını çeşitlendirmek isteyen yatırımcılar için onu umut vadeden bir kripto para haline getiriyor.

Alakalı Gönderiler

0 yorum

Yorum yapabilmek için lütfen giriş yapınız

Gündem

Takip et

Bülten

Bültenimize abone olmak için lütfen e posta adresinizi aşağıya girin